Faktúry, Zmluvy
 
Užitočné
informácie

Novinky | FIGYELMEZTETÉS - a szociális segélyben részesülők részére

Étkeztetési- és taneszköz támogatás a 2021/2022-es iskolai évben

Újból értesítjük a Tisztelt Szülőket, Törvényes Képviselőket, hogy az étkeztetési- és taneszköz támogatást a 2021/2022-es iskolai évben csak a következő tanulók/gyermekek kapják meg:

  • azok a gyermekek, akik az óvodát vagy az iskolát látogatják és a család szociális segélyt kap („pomoc v hmotnej núdzi”) vagy a bevétel nem haladja meg a létminimumot („príjem je najviac vo výške životného minima”).         

Ebből kifolyólag azok a szülők (törvényes képviselők), akik szociális segélyt kapnak, vagy a bevétel nem haladja meg a létminimumot, az iskola titkárságára az adott hónap 10-ik napjáig 8:00-tól 15:00-ig adják le az alábbi nyomtatványok közül valamelyiket, hogy a gyermek a következő hónaptól már a kedvezményes étkeztetésben részesüljön:

„Potvrdenie, že dieťa žije v domácnosti, ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi” – ki kell kérniük az illetékes munkaügyi hivataltól!

„Potvrdenie, že dieťa žije v domácnosti, ktorej príjem je najviac vo výške sumy životného minima”- az illetékes munkaügyi hivatalban kell elintézni!

Ha a szülő nem adja le a fenti igazolások valamelyikét a megadott határidőig, a gyermek nem lesz jogosult az étkeztetési- és a taneszköz támogatásra!

Tel.sz.: 047/5684413, 0911 914 887, e-mail: zs.gemjablonec@gmail.com 

Tisztelettel, az iskola igazgatósága!

Zoznam aktualít